Newsroom

Op zoek naar een smartphone die je dé ultieme multimedia-ervaring biedt ? Dan is de HTC Sensation XE jouw telefoon ! Dankzij de geïntegreerde Beats audiotechnologie waan je je in een muziekstudio.

Op zoek naar een smartphone die je dé ultieme multimedia-ervaring biedt ? Dan is de HTC Sensation XE jouw telefoon ! Dankzij de geïntegreerde Beats audiotechnologie waan je je in een muziekstudio. Daar bovenop biedt het toestel kwalitatieve prestaties en een duurzame batterij. Dit dankzij zijn ultrasnelle 1.5 GHz dual core processor en zijn extra krachtige batterij. Hiermee kan je nog langer luisteren, kijken, spreken en browsen.

 

Mark Moons, Regional Director HTC Benelux over het nieuwe toestel: “Audio is een cruciaal onderdeel van de mobiele ervaring van iedere consument. HTC verlegt dan ook continu zijn grenzen op dat vlak. Niet alleen door het verbeteren van stemgeluid, maar ook door het bieden van uitstekende geluidskwaliteit bij muziek, films en games. De gebruikservaring van de consument staat centraal bij al onze innovaties.”

Share now