Newsroom

De Panasonic Toughbook familie heeft er vanaf nu een kleine broer bij: de Toughpad. Deze tablet combineert de robuustheid van de Toughbook met het steeds populairder wordende Android-besturingssysteem.

De Panasonic Toughbook familie heeft er vanaf nu een kleine broer bij: de Toughpad. Deze tablet combineert de robuustheid van de Toughbook met het steeds populairder wordende Android-besturingssysteem. Hij is speciaal ontwikkeld voor mobiele buitendienstmedewerkers die in niet alledaagse omstandigheden hun job uitoefenen. Denk maar aan sectoren als industrie, bouw of hulpdiensten.

 

De Toughpad is bestand tegen water, stof, trillingen, valpartijen van 120 cm hoogte en extreme temperaturen. Andere belangrijke troeven: een beeldscherm dat zich automatisch aanpast aan de werkomstandigheden en bijgevolg steeds goed leesbaar blijft en een vervangbare batterij die tot 10 uur lang mee gaat. Dankzij ingebouwde technologieën als Bluetooth, Wifi, GPS en (optioneel) 3G mobiel breedband, is je connectiviteit gegarandeerd.

 

De juiste accessoires bieden ook mobiel comfort:

  • Een ergonomische houder en tas voor gemakkelijk gebruik met één hand;
  • Een robuust power system;
  • Opladers voor meerdere Toughpads, zodat deze gelijktijdig kunnen worden opgeladen tussen werkonderbrekingen;  
  • Een docking station voor opladen onderweg en een docking station voor op kantoor; 
  • Een digitizer pen die ervoor zorgt dat data snel kan worden bewerkt en handtekeningen kunnen worden geregistreerd.
Share now