Newsroom

Mitel breidt zijn verkoopsactiviteiten in de Belux regio gestaag uit. Om deze groei te ondersteunen, is Nathan Verbesselt (33) aangesteld als Presales Consultant.

Mitel breidt zijn verkoopsactiviteiten in de Belux regio gestaag uit. Om deze groei te ondersteunen, is Nathan Verbesselt (33) aangesteld als Presales Consultant.

 

Mitel werkt uitsluitend via een indirect verkoopkanaal en in zijn functie is Nathan verantwoordelijk voor het pre-sales traject en de ondersteuning van de Belgische partners.

 

Nathan startte in 2000 zijn loopbaan bij Philips Business Communications waar hij service en installatie deed van de Sopho iS3000 PABX en later ook de iS2000 (Nec) systemen.  Na vijf jaar telecomervaring bij Philips verliet hij het bedrijf en stapte over naar Nextel als Pre-Sales.  Hij deed er commerciële ervaring op en leerde er ook de grotere Alcatel systemen voor de Enterprise markt kennen.  Daarnaast kon hij er zijn algemene kennis over VoIP & IP sterk verbeteren.  Als Pre-Sales had hij ook de kans om de nieuwste technologieën van nabij te zien evolueren. In 2009 maakte hij binnen Nextel de overstap naar de support afdeling, waar hij als technisch product manager zowel technische als commerciële support aanleverde.  

Als Pre-Sales Consultant bij Mitel keert hij opnieuw terug naar de ondersteuning van het verkoopproces.  Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen van maatwerkoplossingen voor klanten en het ondersteunen van de Belgische Mitel partners bij het opzetten en geven van demo's en finaliseren van offertes.  Mitel werkt in totaal met 9 partners in de Belux regio.  Vorig jaar nog kwamen er 4 nieuwe Belgische partners bij: Nexis, Nextiraone, Fonitel en LB Computer Systems. 

Share now