Newsroom

David Perry, Global Director of Education van Trend Micro, heeft 2 dagen - in zijn zeer drukke agenda - vrijgemaakt voor een bezoek aan Brussel.

David Perry, Global Director of Education van Trend Micro, heeft 2 dagen - in zijn zeer drukke agenda - vrijgemaakt voor een bezoek aan Brussel. Voor ons de uitgelezen kans om journalisten de mogelijkheid te geven om deze kleurrijke en bevlogen man te interviewen. 

 

Zijn officiële titel luidt dus Global Director of Education, maar zijn 30 jaar ervaring in de computerindustrie, maakt dat hij ook als ‘virusgoeroe’ wordt gezien. David Perry is een autoriteit op het vlak van e-security, en wereldwijd spreker op security events. Hij behoort dan ook tot één van de meest gequote experts op het gebied van computervirussen.

 

Door zijn jarenlange ervaring is hij letterlijk van alle security markten thuis. Een man die met veel begeestering praat over security op het vlak van sociale media, consumerisation of IT, en de evolutie van cybercrime. 

 

David Perry is ook een man met een missie: consumenten en de bedrijfswereld bewust maken van concrete security bedreigingen. 

 

Naast de interviews heeft Perry ook aan de journalisten laten zien dat hij een ander talent heeft: goochelen. 

Share now